#Reklamtoppen – Plats 19: Norrlands-stockholmarna

Det har blivit nästan 300 reklamfilmer sedan starten av Marketainment och det är dags att lista de 20 bästa. Vi gör det i #Reklamtoppen!

#Reklamtoppen – Plats 19: Norrlands Guld-stockholmarna

Fördomar. Visst älskar vi dem lika mycket som vi älskar… öl? Jag tror det måste vara därför som den här Norrlands Guld-reklamen kvalar in på #Reklamtoppen. För egentligen så är det ju inget konstigt, det är väl så här det ser ut?

Okej, kanske inte exakt likadant men att klippet är helt fantastiskt bra är det inget tvivel om. Hela serien på temat ”När du vill vara för dig själv en stund” känns mitt i prick och jag vet inte om det är så, men har de inte vunnit några reklampriser är det förkastligt.

Det går verkligen inte att sätta fingret på om det är Poppe, hunden, media-repliken, skaldjursplatåååååå, listan eller ”chardonnay” som är den avgörande punkten. Vad jag vet är att hemma i stugorna (alltså utanför Stockholm) så skrattades det gott åt varenda inslag. Och förmodligen i huvudstaden också.

Här på Marketainment blir det i alla fall ett pris i form av en plats på topp 20-listan! Visserligen precis på målsnöret med den nittonde platsen men att placera sig precis bakom Vasakronan-Rocky är inte fy skam! Kanske tycker du att det här är en oförtjänt hög placering men då vill jag passa på att puffa för de sjutton(!) klipp som finns kvar att avslöja – ni vet vad ni har framför er!

På Twitter diskuterar (och framför allt spekulerar) vi kring listan genom att använda hashtagen #Reklamtoppen. Listan är klar så det är fritt fram att gissa men att försöka påverka mig kring vilka de 20 bästa reklamfilmerna är, det kan ni glömma!

#Reklamtoppen

15. Treo-psssh:et
16.
17.
18. Vasakronan-Rocky
19. Norrlands Guld-stockholmarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *