#Reklamtoppen – Plats 18: Vasakronan-Rocky

Det har blivit nästan 300 reklamfilmer sedan starten av Marketainment och det är dags att lista de 20 bästa. Vi gör det i #Reklamtoppen!

#Reklamtoppen – Plats 18: Vasakronan-Rocky

Snabbt blev kommentarer som ”dra in magen så jag kommer förbi och fram” något man hörde  överallt och jag vill fortfarande påstå att många minns Rocky från början av 2000-talet. Allt annat vore ett hån mot en av de 20 bästa reklamfilmerna vi sett i Sverige.

Ni hör själva, citaten haglar och man kan se den om och om igen.

Mina erfarenheter av Vasakronan är blandade men att säga välkommen till en bättre reklamvärld skriver jag under på alla dagar i veckan. Kjell-Henry må vara en stjärna men vad sägs om Persbrandt, Borg och McEnroe? Ingen dålig uppställning ska jag säga er. Efter den första lyckade omgången med skivbolagsdirektören så mejslade firma Schumacher, Jersild, Wessman & Enander ihop en till, bland annat med Leif Silbersky i en av birollerna.

http://www.resume.se/Global/Resume/nyheter/2008/03/27/vasakronan-prisas-for-varu/Rocky1_.jpg

Det är alltså Vasakronan-Rocky som kniper plats nummer 18 på topp 20-listan. Ribban är satt och ni förstår mycket väl att det är 19 mästerverk som finns kvar att presentera. På Twitter diskuterar (och framför allt spekulerar) vi kring listan genom att använda hashtagen #Reklamtoppen. Listan är klar så det är fritt fram att gissa men att försöka påverka mig kring vilka de 20 bästa reklamfilmerna är, det kan ni glömma!

#Reklamtoppen
18. Vasakronan-Rocky

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *