Tänk dig att du ställer upp alla människor du känner på ett led. ALLA.

Tänk dig att du ställer upp alla människor du känner på ett led. Du ställer dem i den ordning som som du litar på dem, dina vänner kommer alltså längst fram och den du litar allra mest på står först.

I mitt led står David Gillberg först.

David och jag har känt varandra i 18 år och med tanke på att vi båda är födda -88 så är det en “ganska” stor del av våra liv. Alla skolåren gick vi i samma klasser och efter studenten, när jag spelade tennis ett år, gjorde han beridna högvakten. De senaste 2,5 åren har han studerat juristprogrammet i Uppsala och har som mål att jobba med juridik på företagssidan.

Anledningen till det här mailet är att han nu söker sommarjobb och eftersom jag vet vilken person han är vill jag att han ska ut på marknaden och göra nytta på riktigt. Du vet redan att kontakter är ALLT i vår bransch och David, han vill vi placera på ett bra ställe.

  • Avtalsrätt, straff- och processrätt, stats- och EU-rätt samt associations- och skatterätt är bara en del av vad han har att bidra med
  • Även kunskaper i företagsekonomi, grundläggande marknadsföring, organisationslära samt enklare redovisning tar han med sig
  • Skulle det behövas någon som spelar trumpet eller sjunger en sång samtidigt som denne rider runt dig i cirklar på en häst så är det David du ska ha.

Jag har förhört honom på var han själv vill vara och var han tänker sig. Han kommer söka sommarjobb på olika banker samt på juristavdelningen på Riksgälden – och han sammanfattar sina önskemål med “på ett kontor”. Tyvärr är hans kontaktnät på Stockholms arbetsmarknad begränsat och därför får du det här mailet.

Vem känner du som är i behov av en person som David? Eller känner du någon som känner någon?

Maila mig eller David och boka upp honom för att be om CV, personligt brev och ett förutsättningslöst möte. Han gillar kaffe.

Han står som sagt längst fram i mitt led och om det var en enmetersputt i golf som gällde mitt liv skulle David få slå den. Jag vet att han skulle göra det – OCH lyckas – och då är han ändå en usel golfspelare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *