Gerilla #5: Carlsberg don’t do wives…

Ingen idé att hålla er på sträckbänken utan jag kan redan nu i det här inläggets första mening säga att det här är en fullpoängare i Gerillakriget. Det blir inte mycket bättre än så här. Se själva!

Jag har haft just den här aktiviteten med i flera av mina föreläsningar och det finns flera anledningar till det. Framförallt så kan många relatera till det som händer, speciellt i idrottens värld så kan man lätt förstå hur det är att stå och vara lite uttråkad i halvtid. Otroligt konstigt att det här inte har spridit sig mer och att sponsorerna inte försöker göra liknande saker oftare – det behöver inte vara en förproducerad jingel på Råsunda precis. Den lokala aspekten här är alldeles självlysande bra.

För er som inte hängde med i klippet kan jag berätta att det är halvtid i en av de två engelska fotbollscuperna och att speakern pockar på uppmärksamheten. Matchen är inte central alls men det kan vara bra att känna till att det inte direkt är den högsta engelska ligan som lagen spelade i.

Speakern har ett viktigt meddelande till en person i publiken, Mr. Derek Wilkinson, som är hemmasupporter (”dons fan”).  Speakern berättar att Mr. Wilkinson blivit pappa och att frun meddelar att allting har gått bra. Frun har godkänt att döpa barnet efter ett helt gäng kända spelare i klubben. Hon föreslår också att det vore en bra idé att ordna en au pair, och gärna en från Sverige. Det sista hon meddelar är att hon kommer att ta en taxi från sjukhuset så att Mr. Wilkinson inte behöver missa bortamatchen mot Burnley på tisdag. Speakern avslutar sen med att berätta:

”This announcement was brought to you by Carlsberg. Carlsberg don’t do wives but if they did they’d probably be the best wives in the world.”

Högsta betyg i Gerillakriget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *